Cultura al límit. Bibliotecas y museos con-Covid
3º Encuentro online gratuito de reflexión conjunta
Detall Jornades Culturals
Data d'inici 02/06/2020 | Inscripció Tancada | Sense places disponibles
Descripció
CAST
La situación actual supone una reinvención constante para el sector cultural. Los museos y bibliotecas parecen haber empezado desde hace un tiempo, a poner en práctica diferentes fórmulas de supervivencia, algunas de las cuales son muy adecuadas para los momentos que vivimos ahora. ¿Cómo sobrevive la cultura, especialmente dentro de museos y bibliotecas, en tiempos de pandemia? ¿Están siendo agentes claves para la ciudadanía?

Es una actividad producida por la comisión de Desarrollo profesional de la APGCC

IMPORTANTE: Esta actividad se realiza de manera virtual en streaming, a través de la plataforma Google Meet. Las personas inscritas recibirán por correo electrónico el mismo día de la sessión el enlace con la invitación y las instrucciones de acceso.

----
CAT
La situació actual suposa una reinvenció constant per al sector cultural. Els museus i les biblioteques semblen haver començat, des de ja fa un temps, a posar en pràctica diferents formules de supervivència, algunes de les quals són molt adequades pels moments que vivim ara. Com sobreviu la cultura, especialment dins els museus i les biblioteques, en temps de pandèmia? Estan actuant com a agents claus per a la ciutadania?

És una activitat produïda per la Comissió de Desenvolupament Professional de l'APGCC

Coneixement
Modera: Cristina Abelló
Dinamització de continguts al xat a càrrec d'Àngel Mestres

Apertura a cargo de:
Carme Fenoll, Bibliotecaria y actual jefa de gabinete del rector de la Universitat Politècnica de Catalunya (Barcelona)
Jacqueline Glarner, Museóloga especializada en comunicación
Marián López Fdez. Cao, Catedrática de Educación Artística de la Universidad Complutense de Madrid
Preguntes Freqüents
Quan rebré l'enllaç per a connectar-me a la formació online?

Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés abans de l'inici de la sessió. Normalment, s'envia entre 6 i 24 h abans de l'inici de la formació.

Amb quina plataforma s'imparteixen les formacions online?

Les activitats online normalment s'imparteixen de manera virtual a través de la plataforma Google Meet. En cas que no sigui aquesta aplicació, s'especificarà la plataforma a la informació del curs.

Necessito instal·lar-me alguna aplicació per a connectar-me?

En cas que l'aplicació s'imparteixi amb Google Met, no cal instal·lar-te res si et connectes a través de l'ordinador. T'enviarem un enllaç per correu electrònic i només t'hi has de connectar. Només en cas que et connectis a través del mòbil t'hauràs d'instal·lar l'aplicació de Google Meet o GMail prèviament.

Necessito càmera i micròfon per a fer les formacions online?

Per a les formacions online recomanem sempre disposar de càmera i micròfon per a connectar-se a les sessions. Tot i que no és obligatori, és més fàcil per a la persona que imparteix la formació empatitzar i connectar amb les cares que amb una pantalla negra. El micròfon acostuma a estar mutejat i només caldrà que l'obris per a intervenir.

Quin certificat obtindré quan acabi el curs?

En cas que hagis assistit a la totalitat del curs, un cop finalitzat, pots sol·licitar a través de correu electrònic un certificat d'assistència de la formació, on s'especifiquen les dates, el títol de la formació i el número d'hores.


Les persones que no es connectin a la sessió a l'hora i data acordades no podran sol·licitar aquest certificat.

On es fan les formacions presencials?

Habitualment les activitats presencials es realitzen a Barcelona, al CERC (Centre d'Estudis i Recursos Culturals), al carrer Montalegre 7. Si no es realitza en aquest espai s'indicarà a on al cos de la descripció

Quan rebré l'enllaç per fer la formació online?

La informació pràctica de cada formació, inclòs l'enllaç de connexió de les formacions onlines, s'envia el dia abans de l'inici del curs